Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Sonuçlar 27 Eylül’de duyurulacak

NEVŞEHİR(MHA) AHİKA Genç Balon Pilotları ile Balon Bakım Teknisyenleri Yetiştirme Projesi Açılış ve Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan ve 21 Ağustos’ta başvuruları alınmaya başlanan “Shape Your Future with AHİKA” Projesi Açılış ve Bilgilendirme Toplantısı, Ahiler Kalkınma Ajansı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ahiler Kalkınma Ajansı merkez binasında gerçekleştirilen toplantı, proje ön başvuru adayları, İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Şinasi İnanıcı, Kosgeb Nevşehir İl Müdürü Ali Usta, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Halit Açar, Anadolu Sıcak Hava Balon İşletmecileri Derneği (Asbid) Başkanı Mehmet Halis Aydoğan, Kapadokya Üniversitesi Kalite ve Stratejik Planlama Dairesi Daire Başkanı Ramazan Temel ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmaları ile başlayan toplantı, proje hakkında detaylı bilgilendirme sunumu ile devam edip, adaylar ile yapılan soru & cevap kısmı ile tamamlandı.

15 Eylül 2023 saat 17:00’a kadar devam edecek başvuruların sonuçları 27 Eylül 2023 tarihinde www.ahika.gov.tr ve shapeyourfuturewithahika instagram hesabında duyurulacak. Başvurusu kabul edilen adaylar temel değerlendirme sınavına (Türkçe, Matematik, İngilizce) tâbi tutulacak olup sınav yeri ve giriş bilgileri yine aynı adresler üzerinden duyurulacak.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu