Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Başkan Ateş’ten Ortahisar’ın asırlık çınarlarına ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasabanın asırlık çınarları 101 yaşındaki Gülter ve 102 yaşındaki Fatma nineleri evlerinde ziyaret etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamasında; “Beldemizin asırlık çınarları “101 yaşındaki Gülter ve 102 yaşındaki Fatma annelerimizi” ziyaret edip, ellerini öperek hayır dualarını aldık…” dedi.

Başkan Ateş: Büyüklerimiz baş tacımız

Ortahisar’ın en yaşlı vatandaşları olma unvanına sahip 2 yaşlı teyzeyi evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “Büyüklerimiz, gerek aile yaşantımızda, gerek toplumsal yaşantımızda daima el üstünde tutulmuş ve baş tacı edilmiş, dünümüz ve bugünümüz arasındaki en değerli köprüdür. Bizlerin geleceği için birçok fedakârlık gösteren büyüklerimize olan bağlılık duygularımızı ifade etmeye, yalnız olmadıklarını hissettirmeye geldik. Onların varlıklarından mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

101 ve 102 yaşlarındaki yaşlı çınarlar, Başkan Ateş’in ilgi ve alakası karşısında memnuniyet ve hayır dualarını dile getirdi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu