Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir Ticaret Borsası’nda Görev Değişimi

Nevşehir Ticaret Borsası’ndaki görevini emekliye ayrılarak sonlandıran Genel Sekreter Uğur Aydoğan'ın yerine Uslu Tombalak getirildi.

Nevşehir Ticaret Borsası Genel Sekreterliğine Uslu Tombalak getirildi. Nevşehir Ticaret Borsası’ndaki görevini emekliye ayrılarak sonlandıran Genel Sekreter Uğur Aydoğan’ın yerine Uslu Tombalak getirildi.

Uğur Aydoğan yaklaşık 28 yıldan bu yana Nevşehir Ticaret Borsası’nda genel sekreter olarak görev yaptı. Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ile hem Nevşehir Ticaret Borsası’na, hem de Nevşehir’e katkıda bulundu.

Uğur Aydoğan’ın emekli olup Nevşehir Ticaret Borsası’ndan ayrılması ile birlikte Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Uslu Tombalak’ı genel sekreter olarak görevlendirdi.

Nevşehir Ticaret Borsası binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Uğur Aydoğan’a teşekkür eden Salaş, Uslu Tombalak’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Ticaret  Borsası toplantı salonunda düzenlen ve Meclis, Disiplin Kurulu Üyelerinin de hazır  bulunduğu devir teslim töreninde NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ile birlikte emekliye ayrılan Uğur Aydoğan’a plaket takdim etti.

Başkan Salaş, Ticaret Borsası’nda çok önemli hizmetleri olduğuna vurgu yaparak bundan sonraki süreçte emekliliğin tadını çıkarmasını ve ailesiyle birlikte güzel zamanlar geçirmesini istedi. Başkan Salaş ve Meclis Başkanı Havalı ayrıca Aydoğan’a hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Uğur Aydoğan ise, uzun yıllardan bu yana severek yaptığı genel sekreterlik görevini Uslu Tombalak’a bırakmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, birlikte çalıştığı bütün mesai arkadaşlarından ve tüm Nevşehirlilerden helallik istedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu