Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Bayram Ekici Oğuz Özdem’in “Sadr-ı Azam İbrahim Paşa” kitabını tanıttı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC)Başkanı Bayram Ekici, gazeteciler olarak Nevşehir’de meydana gelen sosyal faaliyetleri sadece haber yapmakla kalmayıp, bu faaliyetlere doğrudan ya da dolaylı olarak destek vermeyi görev bildiklerini söyledi.

TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Ekici, Gazeteci-Yazar Oğuz Özdem tarafından kaleme alınan “Sadr-ı Azam İbrahim Paşa” kitabının tanıtımını yaparak, kitap hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ekici, cemiyetin kurulduğu günden bu yana Nevşehir’in siyasi, ekonomik ve sosyal hayatının nabzını tuttuğunu belirterek, “Yaptığımız her haberde, ele aldığımız her konuda kentimizin ali menfaatlerini gözeterek, tarafsız, objektif ve güvenilir olma yolunda elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. İllerde faaliyet gösteren kurumların ve derneklerin asli görevleri yanında bölgemizin sosyal meseleleri ile de yakından ilgili olmaları gerekir.” dedi.

Gazeteciler olarak asli görev olan habercilik anlayışı yanında gerek üyelerden gerekse halktan gelen talep ve istekleri dikkate alarak, her türlü katkıyı ve desteği sunmaya devam edeceklerini belirten Ekici, “İlimizde meydana gelen sosyal faaliyetleri sadece haber yapmakla kalmayıp, bu faaliyetlere doğrudan ya da dolaylı olarak destek vermeyi görev addediyoruz. İşte bu faaliyetlerden biri de Cemiyetimiz Üyesi olan Gazeteci- Yazar Oğuz Özdem’in iki yıldır üzerinde çalıştığı ve şehrimizin Banisi olan Sadrazam Damat İbrahim Paşa’nın bilinmeyen veya az bilinen yönlerinin ele alındığı “Sadr-ı Azam” adlı kitabını sizlerle buluşturmak oldu.” İfadelerine yer verdi.

Özdem’in “Sadr-ı Azam İbrahim Paşa” kitabında, Paşa’nın herkesçe bilinen bilgilerinin yanında belki de şu ana kadar hiç duyulmamış devlet bilgilerini ve özel hayatının sırlarını da ele aldığını ifade ettiğini aktaran Başkan Ekici, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak başta araştırmacılar ve tarihçiler olmak üzere bilgi sahibi olmak isteyen herkese bir başvuru kaynağı olacağı düşünülen kitabın hayırlara vesile olmasını dileyerek, başta kitabın yazarı Gazeteci – Yazar Oğuz Özdem olmak üzere, cemiyetin yönetim kuruluna, gazetecilere ve destek veren herkese teşekkür etti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu