Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Kamu emekçilerinin en temel hakları bir kez daha görmezden gelindi

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir. Kamu emekçilerinin en temel hakları bir kez daha görmezden gelindiğini belirtti.

Demir, “Kamu emekçilerinin genel mali ve sosyal haklarına ilişkin Toplu Sözleşmede Kazanım Yok!. Kira yardımına ilişkin tek bir cümle yok. Kreş yardımına ilişkin tek bir cümle yok. Maaşlarımızı dilim dilim buharlaştıran Gelir Vergisi adaletsizliğine son verilmesine ilişkin tek bir cümle yok. Hangi ad altında olursa olsun tüm ek ödemelerin taban aylığımıza, emekliliğimize yansıtılmasına ilişkin tek bir cümle yok. Güvencesiz istihdama son verilmesi, güvencesiz istihdam edilenlerin kadrolu-güvenceli istihdama geçirilmesine ilişkin tek bir cümle yok. Mülakatın kaldırılmasına ilişkin tek bir cümle yok. Kadın kamu emekçilerine; çalışma yaşamında uygulanan, cinsiyetçiliğin, ayrımcılığın, mobbingin son bulmasına ilişkin tek bir cümle yok. 25 milyonluk devasa bir kitleye sefalet, yoksulluk, güvencesizlik dayatan bu mutabakatı KABUL ETMİYORUZ! Bizleri yıllardır siyasi iktidarın ve yine bu iktidarın Hakem Kurulunun iki dudağı arasından çıkacak kararlara mahkûm eden YANDAŞ VE YANCI sendikalara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu