Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ Kapadokya Teknopark Girişimcisi Firma TEKNOFEST’te “En İyi Girişim Ödülü”ne Layık Görüldü

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kapadokya Teknopark bünyesinde araştırma-geliştirme (Ar-Ge) faaliyetleri yürüten Kodgem Teknoloji Firması, ‘TEKNOFEST Girişim Yarışması’nda ‘Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri Hızlandırma’ kategorisinde birinci seçilerek ‘En İyi Girişim Ödülü’ne layık görüldü.

NEVÜ Rektörü ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Semih Aktekin, İzmir’de gerçekleştirilen TEKNOFEST 2023 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde  ‘En İyi Girişim Ödülü’ne layık görülen Kodgem Teknoloji Firması’nı tebrik etti. Aktekin, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla İzmir’de gerçekleştirilen ‘TEKNOFEST 2023 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde Teknoparkımızda faaliyet gösteren ve ‘Kodgem Straight’ isimli projesiyle insan vücudunun doğal olarak dik durması için eğitici giyilebilir teknolojik çözümler üreten Kodgem Teknoloji firması, ‘Girişim Yarışması Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri Hızlandırma Kategorisi’nde birinci oldu.  Böylesi önemli  başarıya imza attıkları için Kodgem Teknoloji Firmasını ve çalışanlarını tebrik ederken, Teknoparkımızdan daha nice başarılı girişimlerin ortaya çıkmasını temenni ediyorum” dedi.

Rektör Aktekin, “Kapadokya Teknoparkımız, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kampüsünde iş fikirleri ve prototiplerin girişime dönüşmesi için girişimcilere destek olarak, girişimciliği özendirmekte ve oluşturduğu bu nitelikli ekosistem ile büyümeye devam etmekte. Biz de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak tüm desteğimizle Teknoparkımızı büyütmeye ve geliştirmeye gayret ediyoruz.  Kapadokya Teknoparkımız da  girişimcilerinin gerçekleştirdiği projelerle inovasyon odaklı, teknoloji düzeyi yüksek ve ticari değeri doğrulanmış ürünleri geliştirerek girişimlerini ileri seviyelere taşımalarına destek olmaya devam edecek” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu