Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Kamu Spor Oyunları’nda Masa Tenisi Kategorisinde ödül alan takımlar belli oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gelin Sporda Buluşalım” teması ile düzenlediği “Kamu Spor Oyunları”na Katılan Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Takımları Erkekler Masa Tenisi kategorisinde İl İkincisi ve Üçüncüsü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında, kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 81 il de eş zamanlı olarak düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” projesi müsabakalarında sona erdi.

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor salonunda düzenlenen, müsabakalarda, kurumlar birbirleriyle dostane bir şekilde mücadele ettiler. Turnuvaya; İl Sağlık Müdürlüğünü temsilen 2 takım (İl Sağlık, Halk Sağlığı), Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Nevşehir Belediyesi, Kapadokya Alan Başkanlığı ve Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu olmak üzere 6 takım katıldı.

Kamu Spor Oyunları’nda; Lig usulü düzenlenen turnuvada Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Masa Tenisi takımı il birincisi, Halk Sağlığı (Dr Hakan Öcal, İbrahim Eroğlu, Emre Tekpıçak) Masa tenisi takımı il ikincisi olurken İl Sağlık (Mustafa Güçlü, Mustafa Yetişir, Yusuf An) masa tenisi takımı il üçüncüsü olmuştur.

Yapılan mücadeleler sonunda sporcular başarı belgesi ve kupa ile ödüllendirildi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay; Düzenlenen müsabakalarda İl ikincisi ve üçüncüsü olan Masa Tenisi Takımı’nı tebrik etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu