Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Kapadokya Teknopark’tan TÜBİTAK 2209 Proje Hazırlama Eğitimleri

TÜBİTAK’ın “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamındaki proje çağrılarına yönelik verilecek eğitimlere katılmaları yönünde çağrıda bulundu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitede eğitim gören tüm öğrencileri TÜBİTAK’ın “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamındaki proje çağrılarına yönelik verilecek eğitimlere katılmaları yönünde çağrıda bulundu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Kapadokya Teknopark, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından çağrıları yayınlanan “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamındaki proje çağrılarına yönelik olarak başvuru şartları, başvuru prosedürleri ve proje hazırlama süreci hakkında genel bilgilendirmelerin yapılacağı çevrim içi etkinlik düzenleyecek.

Üniversitede eğitim gören tüm öğrencilere TÜBİTAK 2209 Proje Hazırlama Eğitimlerine katılmaları yönünde çağrıda bulunan NEVÜ Rektörü ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Semih Aktekin “TÜBİTAK tarafından yürütülen ‘2209 kodlu ve Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’ adlı destek programı ile ön lisans ve lisans öğrenimine devam etmekte olan öğrencilerin projelerine en çok 12 ay süre ile hibe desteği vermekte. Desteğin çağrı dönemi süresince Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Kapadokya Teknopark ve Teknoloji Transfer Ofisimiz çağrı tanıtımı ve proje hazırlama eğitimi programları gerçekleştirecek” dedi.

Aktekin konuşmasının devamında “TÜBİTAK 2209 kapsamında iki yeni çağrı yayınladı ve son başvuru tarihi 14 Kasım 2023 olan eğitimlere tüm ön lisans ve lisans öğrencilerimizi başvuru yapmaya davet ediyorum. Biz de yönetim olarak açılan bu yeni çağrı döneminde üniversitemiz öğrencilerinin proje sayısının yükselmesi için her türlü desteği kendilerine sağlıyoruz. Bu kapsamda Üniversitemiz bünyesinde yer alan Kapadokya Teknopark tarafından başvuru hazırlama eğitimleri verilmekte. Tüm öğrencilerimizi TÜBİTAK 2209’un proje hazırlama eğitimlerine katılmaya davet ediyorum” dedi.

TÜBİTAK 2009 Proje Başvurusu Online Eğitimi Bilgileri:

Çağrının son başvuru tarihi: 14 Kasım 2023 olup, ön lisans ve lisans öğrencileri başvuru yapabilmektedir.

Çağrı ile ilgili detaylı bilgi için: https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2209-a-universite-ogrencileri-arastirma-projeleri-destekleme-programi

Kayıt İçin: https://forms.gle/UefbXwt6i13zacY16

Eğitim 3 Farklı Günde Tekrarlanacaktır.

Programınıza Uygun Bir Oturuma Katılabilirsiniz:

11 Ekim 2023 14:00

12 Ekim 2023 10:00

13 Ekim 2023 10:00

Plaftorm: Zoom (Zoom Katılım Bilgileri Katılım Formunda Belirttiğiniz E-Posta Adresinize Etkinlikten 30 Dakika Önce Gönderilecektir.)

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu