Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir heyeti Tarım ve Orman Bakanlığında

Nevşehir Valisi Ali Fidan Başkanlığındaki Nevşehir heyeti Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı bakanlıkta ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan Başkanlığında, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı bakanlıkta ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile Bakanlıkta bir araya gelen Nevşehir heyeti, şehrin tarım ve hayvancılık yatırımları konusunda istişareler gerçekleştirdi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; “Tarım ve Orman Bakanlığımızdayız. Valimiz Sn. Ali Fidan, Milletvekillerimiz Sn. Süleyman Özgün ve Sn. Emre Çalışkan ile Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı ve Bakan Yardımcımız Sn.Ebubekir Gizligider Beyefendileri ziyaret ettik. Nevşehirimizdeki tarım faaliyetleri, sorunlar ve çözüm yöntemleri hakkında istişarelerde bulunduk. Türkiye Yüzyılı’nda da şehrimiz için gayretle, aşkla, şevkle çalışmayı sürdüreceğiz..” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu