Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Festivalin ödül töreni düzenlendi

NEVŞEHİR (MHA) Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu’nun öncülüğünde ‘9 Ülke 9 Şehir’ sloganıyla gerçekleşen festivalin ödül töreninde ödüller sahibini buldu.

Türk Dünyası 8’inci Belgesel Film Festivali Gala ve Ödül Töreni, TRT Avaz televizyonundan canlı olarak yayınlandı.

Amacı, Türk dünyasının öz değerlerini belgesellerle ortaya çıkarmak ve tanıtmak olan festivalde birbirinden farklı bakış açısıyla ele alınan 372 eser ortaya çıktı.

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Film Festivali İcra Kurulu Üyesi Bayram Ekici’nin de katıldığı tören renkli görüntülere sahne oldu.

Törene, Genç Nevşehirliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Ağca ve Ankara’da eğitim gören Türk Dünyası için projeler üreten Nevşehirli üniversite öğrencileri de Ekici’nin davetlisi olarak katılım sağladı.

Başkan Ağca ve Nevşehirli öğrencilerle bir araya gelen Ekici, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu’nun faaliyetleri ve Belgesel Film Festivali hakkında öğrencilere verimli olacak bilgiler aktardı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu