Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Damsa Barajı’nda dip temizlik ve ıslah çalışmaları başlıyor

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bulunan Damsa Barajı’nda dip temizlik ve ıslah çalışmaları DSİ Genel Müdürlüğü marifetiyle başlıyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Damsa barajında incelemelerde bulundular.

Nevşehir Damsa Barajı’nda Dip Temizliği ve Islah Çalışmaları Başlıyor DSİ Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Ekin’in Bölge Müdürlüğümüzü ziyareti akabinde Nevşehir Damsa Barajı’nda yapılması planlanan dip temizliği ve ıslah çalışmalar için incelemelerde bulunuldu.

İncelemenin ardından 1971 yılında hayata geçirilen Damsa barajı göletinde ilk kez dip temizlik ve ıslah çalışmalarının başlanacağı müjdesini veren Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açıklamasında; “Damsa Barajı’mızın tarihinde “İlk” olacak bir çalışmayı başlatıyor olmanın haklı gururunu İlimiz, Bölgemiz ve tüm hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Mesire Alanı ve tarım arazilerini sulamak amacıyla kullanılan Damsa Barajı’mızda dip temizlik ve ıslah çalışmaları DSİ Genel Müdürlüğü marifetiyle başlıyor. Desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım Bakanımız İbrahim Yumaklı Bey’e, Hemşehrimiz Bakan Yard.Ebubekir Gizligider Bey’e, Valimiz Sn. Ali Fidan Bey’e, İl Başkanımız Sn. Ali Kemikkıran Bey’e, Milletvekillerimiz Süleyman Özgün Bey’e, Emre Çalışkan’a, Bey’e ,DSİ Genel Müdürümüze, Yardımcılarımıza ve tüm DSİ teşkilatına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Nevşehir’imize ve #masalkent Ürgüp’ümüze hayırlı olsun.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu