Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Milletvekili Özgün’den Ürgüp’te esnaf ziyareti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün Ürgüp ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile biraraya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, ilçe ziyaretleri kapsamında Ürgüp ilçe Başkanı Doğan Derin ve Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile birlikte esnaflarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

Vatandaşla her zaman iç içe olan ve sık sık ziyaretlerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; “Ürgüp İlçemizdeyiz. Ürgüp ilçe başkanımız Doğan Derin, Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk, il yönetimimiz ve ilçe teşkilatımızın üyeleri ile esnaflarımızı ve ilçemizde yaşayan hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle birlikte çay içmek ve sohbet etmek enerjimizi artıyor. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar dileriz. Milletimizden aldığımız destekle ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretlerden oldukça memnun kaldığı gözlenen esnaf ve vatandaşlar, istek ve şikayetlerini ileterek, ilgilerinden dolayı Milletvekili Özgün ve Belediye Başkanı Aktürk’e teşekkür ettiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu