Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ortahisar-Göreme yoluna konfor tabakası serildi

Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanarak hizmete açılan Göreme-Ortahisar yolunun konfor tabakası olarak bilinen son kat asfaltının yapım çalışmaları tamamlandı.

2022 yılı içerisinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Göreme-Ortahisar yolunun konfor tabakası olarak bilinen son kat asfaltının yapım çalışmaları da tamamlandı.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş; “Bir hafta gibi kısa bir sürede konfor tabakası tamamlanan Ortahisar-Göreme yolumuz yeniden hizmete açılmıştır. Sayın Valimiz Ali FİDAN’a, İl Başkanımız sayın Ali KEMİRKIRAN’a, Milletvekillerimiz sayın Süleyman ÖZGÜN ve sayın Emre ÇALIŞKAN’a, Ürgüp Kaymakamımız sayın Refik ÖZSOY’a, Özel İdare Genel Sekreterimiz sayın Kamil DURU’ya, İl Genel Meclisi Başkanımız sayın Gürbüz DİNÇ ve sayın Meclis Üyelerimize, Kapadokya Alan Başkanlığımızın sayın yetkilileri ile tüm emeği geçenlere bölgemiz ve kasabamız adına teşekkür ederiz.. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun…” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu