Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir’de esnaflara ‘dolandırıcılık’ uyarısı

Nevşehir'de polis ekipleri esnaf ve vatandaşlara, evden hırsızlık ve dolandırıcılık ile mücadele çerçevesinde bilgilendirmeler yaparak broşür dağıttı...

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları dolandırıcılara, hırsızlara ve uyuşturucu tacirlerine karşı uyarma konusunda çeşitli uygulamalar ve etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda polis ekipleri Nevşehir il merkezinde esnaf ve vatandaşlara, evden hırsızlık, telefon dolandırıcılığı ve uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde bilgilendirmeler yaparak broşür dağıttı….

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı  Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri, Nevşehir kapalı pazar yeri ziyaret edilerek vatandaşlarımıza ve pazar esnafına yönelik dolandırıcılık ve KADES ile ilgili; Ayrıca ilimizde bulunan kuyumcular ziyaret edilerek açıktan hırsızlık ile alakalı broşür dağıtılarak bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetinde bulunuldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu