Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NMTAL’de kahvaltı buluşması

NEVŞEHİR(MHA) Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı koordinasyonunda okuldan mezun olmuş ve Nevşehir Sanayiinde servis açmış öğrencilerle Nevşehir’in yeni öğretmen evinde kahvaltı buluşması gerçekleştirildi.

Kahvaltı sonrası yapılan istişarelerde okul müdürü Mehmet Dursun okul ve sanayi arasında iletişim ve işbirliğinin sürekliliğinin” önemine değindi ve “karşılıklı desteklerle şehrimizin kalkınmasına büyük katkı sunulacağını belirtti.

Motorlu Araçlar Tekno0lojisi Alanı şefi Okan Ekinci ise “Yeni dönemde insan kaynakları ve bu kaynağın yönetimi konusunun servislerimizin geleceği açısından risk unsurları arasında yer aldığını, bu riskin telafi edilebilmesi için bölümümüzün geleceğe yönelik yönetsel becerilerin geliştirilmesi amacıyla proje geliştirdiğini ve servislerimizle birlikte bu projenin uygulanması amacıyla yakında paylaşım yapılacağını belirtti.

Ayrıca başta elektrikli araçlar olmak üzere otomotiv sektöründe yaşanan yeni gelişmeler ve üretilen yenilikler konusunda yaşanan gelişmelerle birlikte hem bölümü hem de servislerin adaptasyon süreçleri ile AB Erasmus+ projelerine katılım konusunda karşılıklı fikir teatileri yapılarak yeni üretilecek projelere fikri zemin hazırlandı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu