Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Proje hayata geçirildi

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Cumhuriyetinin tarihi ve coşkusunu yaşatmak amacıyla Nevşehir ili Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Leyla Aktepe’nin de öğrencileriyle yer aldığı, Esma Erçelik Kaplan, Ayten Burcu Efe ve Barış Ünal kuruculuğunda önemli bir eTwinning Projesini hayata geçirdi.

81 İL 81 EMANET eTwinning Projede öğrenciler 100 yıllık tarihi ve Cumhuriyetimize sahip çıkmanın önemini kavrayarak milli değerlerimize olan bağlılığı güçlendirirken aynı zamanda ulusal birlik ve beraberliği de pekiştirmekteler.

Öğrenciler bu proje ile bir araya gelerek gerçekleştirdikleri kareografi ile Cumhuriyet sevgisini tüm Türkiye’ye anlatmaya çalıştılar.

Okul yönetimi; Projedeki tüm öğretmen ve öğrencileri, onları bu çalışmada yalnız bırakmayan ve okullarında emek veren diğer branş öğretmenleri ve destek olan okul idarelerini bu başarılı çalışmalarından ve gösterdikleri emekten dolayı gönülden tebrik ederiz mesajı yayınladı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu