Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Akıllı ulaşım sistemleri eğitimi verildi

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammed Emin Cihangir Bağdatlı katılarak öğrencilere Akıllı Ulaşım Sistemleri, bu sistemlerin geleceğimize yönelik olası etkileri, iş alanları ve eğitimimizdeki yeri konularında bilgilendirme sağladı.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde dijital tasarım ve oyun kulübü tarafından gerçekleştirilen Bilim Söyleşisi programına Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammed Emin Cihangir Bağdatlı katılarak öğrencilere Akıllı Ulaşım Sistemleri, bu sistemlerin geleceğimize yönelik olası etkileri, iş alanları ve eğitimimizdeki yeri konularında bilgilendirme sağladı.

Okul müdürü Mehmet Dursun ve Dijital Tasarım ve Oyun Kulübü danışman öğretmeni Okan Ekinci ‘’TÜBİTAK’’a bu imkânları sağladığı için Doç. Dr. Muhammed Emin Cihangir Bağdatlı’ya da katılımından dolayı teşekkür etti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu