Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir Valiliği Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) Toplantısı Yapıldı…

Nevşehir Valiliği Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) 2023 yılı 2. Dönem Toplantısı Vali Yardımcısı Kübra KARAALİOĞLU Başkanlığında, ilgili kurum/kuruluş temsilcilerinin katılımıyla, Nevşehir Valiliği Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

“Nevşehir’de Sınai Mülkiyet verilerinin artırılmasına yönelik çalışmaların belirlenmesi” gündemiyle gerçekleştirilen Sanayi ve Teknoloji Kurulu (SANTEK) 2023 Yılı 2. Dönem Toplantısında; İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Yusuf ŞAHİN tarafından bir önceki toplantıda alınan kararlarla ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında sunum yapılarak kurul üyeleri bilgilendirildi. Daha sonra Kapadokya Teknopark Genel Müdürü  Dr. Bilgin YAZLIK tarafından Türkiye’de ve Nevşehir’de sınai mülkiyet durumu, sınai mülkiyet sayılarının düşük olma nedenleri ve artırılması için yapılabilecek çalışma önerileri hakkında sunum yapıldı. Kurul üyelerinin konu ile ilgili görüşleri doğrultusunda alınan kararlar Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına iletilmek üzere toplantıya son verildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu