Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Promosyon sendikacılığı yapmıyoruz

NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, sendika olarak günü kurtarmak için promosyon sendikacılığı yapmadıklarını dile getirdi.

Urgenç, “Türk Eğitim Sen hiç bir zaman günü kurtarmak için promosyon sendikacılığına sığınmamıştır. Kuruluşundan beri çalışanların alım gücünü yükseltmek için mücadelesini vermiştir. Eğitim çalışanlarının mesleki itibarını artırmak problemlerini en aza indirgemek için sendikal anlayışını orta koymuş ve mücadelesini yapmıştır.Türk Eğitim Sen; asli görevi olan çalışanların sosyo ekonomik yaşam seviyesini yükseltmek ideali ile sendikal mücadelesini ortaya koymuştur. Türk Eğitim Sen’in yetkili olacağı Toplu sözleşme masasında alınacak refah payı ve zam ile memur enflasyona ezdirilmeyecek, memur evine aş götürecek, çocuğuna hediye alacak çocuğuna iyi bir gelecek hazırlayacağı zammı alacaktır. Sendikanın asıl meselesi toplu sözleşme masasında dik durabilmektir. Mücadelemizin esasında İnsan onuruna yarışır bir ücret ile geleceğimizi inşa edecek adımları ortaya koymaktır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ve kuruluş değerlerine duyduğumız sadakat ve bağlılıkla 2.asrı Türk Yüzyılı olarak inşa edeceğiz. Büyük ve müreffeh Türkiye ideali ile her türlü fedakarlığı yapan münevverlerimiz, mütefekkirlerimiz, eğitim çalışanlarına müteşekkiriz” ifadelerinde bulundu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu