Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

İlçemizde Öğretmenler Günü Kutlandı

Turgut Özal Kültür Merkezinde düzenlenen programa katılarak öğretmenlerin bu anlamlı günlerini tebrik ederek, şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere, istikbalimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladı.

Kaymakam Cüneyt Caner, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Turgut Özal Kültür Merkezinde düzenlenen programa katılarak öğretmenlerin bu anlamlı günlerini tebrik ederek, şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere, istikbalimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladı.

Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Kaymakamımız Cüneyt Caner, ilçe protokolününde katılımıyla, öğrenciler tarafından hazırlanan, tiyatro, şiir ve müzik gösterilerini izleyerek, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu