Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Altınyıldız’da Geleneksel Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri düzenlendi

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde öğrencilerin geleceklerini planlarken doğru adımlar atması için 11. Geleneksel Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri düzenlendi.

Alanında uzman 40 konuğun yer aldığı program, okul konferans salonunda yapılırken, öğrenciler meslekler hakkında merak ettiklerini sorarak kariyer gelişim süreçlerine dair farkındalık kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç, “Öğrencilerimizin üniversiteye geçiş dönemlerinde hatalı bir tercih yapmamaları, hedeflerini daha iyi belirleyebilmeleri, meslekleri tanıyabilmeleri, o mesleğin kolay ve zor yanlarına dair fikir edinebilmeleri ve alanında söz sahibi olmuş kişilerden bilgi edinmeleri adına bu etkinliği gelenekselleştirdik. Kendilerini tanıyarak, güçlü ve geliştirebileceği yönlerini keşfederek gerçekten mutlu olacakları bölüm ve üniversiteyi tercih etmeleri, tesir altında kalmadan karar vermeleri için aralarında Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi mezunlarının da yer aldığı değerli konuklarımızla birlikte bu meslek tanıtım ve kariyer günlerini gerçekleştiriyoruz. ”dedi.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri’ne katılan Hâkim Kazım Sunar, Psikolog Esma Özdemir, Fizyoterapist Gökçe Nur Çöloğlu, Avukat Ahmet Sevinç, Psikiyatrist Seçil Soylu, Diyetisyen Nimet Polatçelik Ulukuş, Diş Hekimi Yiğit Alp Özgün, Eczacı Buket Aydın, Çevre Mühendisi Mehmet Yıldırım, Elektrik Elektronik Mühendisi Nurettin Avcı, İnşaat Mühendisi Mustafa Şahin, Mimar Mehmet Bilgil, Makine Mühendisi Neslihan Karaal Deligöz, Rehber Medine Ay, Ziraat Mühendisi Serkan Canpolat, Doktor Ünal Çağır, Akbank Müdürü Zafer Karanfil, Veteriner Hatice Kübra Mutlu, Hemşire Sibel Karaca, Nevşehir Hacıbektaş Veli Yabancı Diller Bölüm Başkanı Bengü Aksu Ataç, İç Mimar Feyyaz Ataç, Öğr. Gör. Bayram Can Doğan, Prof. Dr. Seval Aras, Arş. Gör. Gülden Günay, Bulut Öner, Doç. Dr. Kemal Şen, Arş. Gör. Mehmet Yasin Canbolat, Dr. Öğr. Üyesi Renan Sınanmış Balcı, Arş.Gör. Ahmet Alperen Dikici, Dr. Öğr. Üyesi Gonca Zeynep Tunçbilek Dinçer, Arş. Gör. Aybüke Özsoy, Arş. Gör. Mustafa Güven, Psikolog Muhlis Eroğlu, Grafik Tasarımcı Hacer Özyanıkoğlu, KÜN Öğr. Gör. Sergen Yusuf Taşcı, Burcu Tezcan, Burcu Sarı Gençağ, Özge Uzun, Aygül Akkuş, Merve Özten Yıldız, Nurten Bayraktar’ Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi olarak teşekkür ederiz.” denildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu