Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Jandarma Asayiş Bültenleri

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Dedektifleri), ve ilçe Jandarma ekiplerince emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında yapılan icraatlar.

1- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Dedektifleri), ve Acıgöl ilçe Jandarma ekiplerince emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 26 Kasım 2023 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; haklarında “Silahla Tehdit Suçundan ’’ “3 yıl 4 ay’ kesinleşmiş ceza ile yakalama kararı bulunan (İ.D.), (M.D), (M.K.), (Ş.D.) ve (H.D.) isimli (5) şahıs yakalanmış olup çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

2- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu maddeler ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyette; Gülşehir İlçesi Havalimanı yolu üzerinde 25 Kasım 2023 tarihinde (A.E.), ve (O.E.) isimli şahısların içinde bulundukları araçta ve evlerinde yapılan aramada, (60) gr. Metamfetamin, (1) adet uyuşturucu kullanma aparatı (PAYP) ele geçirilmiştir. Şüpheli (A.E.), ve (O.E.) isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca “Uyuşturucu Madde İmal ve ticareti Yapmak” suçundan tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu