Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

50 yabancı kadına şiddet bilgilendirmesi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Nevşehir Barosu, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği(ASAM) ve Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği işbirliğinde 50 yabancı uyruklu sığınmacıya kadına yönelik şiddet konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kadına Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Nevşehir Barosu, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği(ASAM) ve Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği işbirliğinde 50 yabancı uyruklu sığınmacıya kadına yönelik şiddet konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Nevşehir İl Göç İdaresi Müdür V. Enver Tutel ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar’ ın katılımıyla başlayan programda kadına şiddetin türleri, 6284 sayılı kanun, şiddetin hukuki süreçleri, Kades, Alo 183, YİMER 157 ve psiko-sosyal destek veren derneklerin faaliyetleri ile bilgilendirmeler yapılarak yabancıların soruları cevaplandırılarak program sonlandırıldı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu