Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Kadına Şiddete Sıfır Tolerans Etkinliği Yapıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) iş birliğinde “Kadına Şiddete Sıfır Tolerans” konulu etkinlik düzenlendi.

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizasyonu ve NÜKÇAM iş birliğinde Cumhuriyetin 100. yılından güçlü ve fedakâr kadınlara yönelik “Kadına Şiddete Sıfır Tolerans” konulu etkinlik gerçekleştirildi. Uçhisar Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe; NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar,  NÜKÇAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülhan Küçük Öztürk, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinden temsilciler ile davetliler katıldı.

Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte,  Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Elife Çelik ile Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü Emine Deveci kadına yönelik şiddete karşı mücadeleyle ilgili sunumda bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu