Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” Kapsamında Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde

“Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kapsamında Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlkokulu ve Anaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler, ağız ve diş sağlığı konularında öğrencileri bilgilendirdi.

NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Işınsu Alkan, Endodonti Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hilal Erdoğan, Temel Tıp Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Umut Kökbaş ve öğrenciler “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri kapsamında Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlkokulu ve Ana Okulu’nu ziyaret etti.

Ziyaretlerinde 3- 8 yaş aralığındaki çocuklara diş çürüklerinin sebepleri, dişlerin korunması adına yapılması gerekenler ve doğru diş fırçalama tekniği hakkında bilgilendirmelerde bulunan NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler,  ayrıca öğrencilerle birlikte uygulamalar yaptı.

NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Işınsu Alkan, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler ile Nevşehir’deki okullara yönelik ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu