Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSpor

Atletler Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir, Atletizm branşında adından söz ettiren genç sporcularıyla bir kez daha Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Bu kapsamda, Nevşehir Atletizm Takımı, başarılarına bir yenisini eklemek amacıyla Bursa’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

16 – 17 Aralık 2023 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek olan Salon Olimpik Deneme Türkiye Atletizm Şampiyonası öncesi, Nevşehir Atletizm Takımı, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i makamında ziyaret etti. Takımın başarılarına destek ve motivasyon amacıyla gerçekleşen ziyarette, sporcuların heyecanı ve müsabakaya yönelik hazırlıkları ele alındı.

Nevşehir Atletizm Takımı, Türkiye genelinde düzenlenen önemli bir şampiyonada Nevşehir’in başarıyla temsil edilmesi için yoğun bir antrenman ve hazırlık sürecine girmiş durumda.  Ziyarette konuşan Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, “Takımımız olarak Türkiye Şampiyonası’na büyük bir heyecan ve hazırlık içerisindeyiz. Türkiye’nin dört bir yanından katılacakları şampiyonada Nevşehir’i en iyi şekilde temsil etmek adına ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti” dedi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç atletlere başarılar dileyerek, sporcuların fedakarlık ve disiplinle çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Özdemir, Nevşehir’in spor alanındaki başarılarını daha da artırmak için desteklerinin devam edeceğini belirtti. Ayrıca sporculara moral vermek amacıyla şampiyona sürecinde kendilerine yardımcı olacaklarını ve tüm imkanların seferber edileceğini ifade etti.

İl Müdürü Özdemir; “Atletizm Takımımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyor ve Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir’i en iyi şekilde temsil etmelerini bekliyoruz. Sporcularımızın bu tür organizasyonlarda tecrübe kazanmaları, onların kariyerlerine olumlu katkılar sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda, Nevşehir Atletizm Takımı, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Özdemir’e teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu