Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Atlı, kurum ve STK’ları ziyaret ediyor

Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar, Anadolu Lisesi Müdürü Rüstem Acar, Yeşilay Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz ve Nevşehir Esnafları ziyarete devam ederek Nevşehir de yapılacak projelerinden bahsetti.

NEVŞEHİR (MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Makbule Atlı, “Azmin Zaferi Çalışmakla olur” derken Nevşehir Aile  Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar, Anadolu Lisesi Müdürü Rüstem Acar, Yeşilay Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz ve Nevşehir Esnafları ziyarete devam ederek Nevşehir de  yapılacak projelerinden bahsetti.

Nevşehir halkının ve Nevşehir sorunlarını yakinen bildiklerini söyleyen Atlı, “Birlik beraberlikle başarıya ulaşacağız. Bu başarı Allah’ın izniyle yeni dönemde birlikte yöneteceğimiz bir Nevşehir olacak.  Bir çok projelerimi halkımız ve gençler ile ve kurumlarla yaptık. Sizlerle birlikte başlı başına büyük bir çalışma ile bir araya geldiğimiz  zaman, Nevşehir halkının talepleri ve bu talebin yerine gelmesini sağlamak olacak”  dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu