Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVBİAD Heyeti Vali Soytürk’ü Ziyaret Etti

Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği (NEVBİAD) üyeleri, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı ve Emekli Mülki İdare Amiri Kazım Tekin ile NEVBİAD yönetim kurulu üyeleri Yaşar Eroğlu, Bekir Erdoğan, Fazıl Çekirdekçi, Ramazan Ülker ve Ali Bozkurt, geçmiş dönem Ürgüp Kaymakamı şuanda Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileleklerinde bulundular.

Ürgüp’te yaptığı bir çok güzel hizmetler için kendilerine teşekkürlerini ifade eden NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Vali Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, görevinde başarılar diledi.

Nevşehir heyeti ile Ürgüp’te geçirdiği eski günlerini yad ederek anılarını tazeleyen Vali Soytürk, Nevşehir’in kadim bir şehir olduğunu belirterek, Ürgüp ve Kapadokya’nın herkeste hayranlık uyandırdığını vurguladı.

Ziyarete ilşkin açıklamada bulunan NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin; “NEVBİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte daha önce Ürgüp Kaymakamlığı yapmış olan Vali Recep Soytürk’ü Tekirdağ’daki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendisi ile görüşmemizde Vali Soytürk’ün Nevşehir ve Ürgüp hakkındaki güzel düşüncelerini ve değerlendirmeleri dinledik. Kendilerini Nevşehir’imize ve İstanbul’da düzenleyeceğimiz NEVBİAD programına davet ettik. Kendisine nazik misafirperverliği ve hoş sohbetleri dolayısıyla çok teşekkür ediyorum.” dedi.

NEVBİAD’ın nazik ziyaretlerinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Vali Soytürk’te, tüm Ürgüp ve Nevşehirlilere selam ve sevgilerini gönderdi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu