Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ Öğrencisinden ‘Öğretmeyi Öğretme Stüdyosu’na Katkı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Barış Göktaş, ‘Öğretmeyi Öğretme Stüdyosu’nda yaratıcılığını ortaya koydu.

NEVÜ Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Barış Göktaş, Doç. Dr. Ergin Erginer’in 2014 yılında kurduğu ve günümüze değin geliştirilen ‘Öğretmeyi Öğretme Stüdyosu’nu kendini ifade etmeyi öğrenme alanı olarak kullandı. Göktaş, yaratıcı drama sahnesine kalıcı bir eser bırakmak adına perde tasarladı, çizdi ve boyadı.

Barış Göktaş bu isteğini aynı öğrenme ortamında ders aldığı esnada Yaratıcı Drama Eğitimi ders hocası Doç. Dr. Ergin Erginer’e iletti ve kendisinin de yardım ve girişimleriyle proje sonuçlandırıldı. Projede Barış Göktaş’a yardımcı olan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Kübranur Ortak ve Esma Yücel’i Doç. Dr. Ergin Enginer eşliğinde makamında kabul eden Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Şevki Aydın, kendilerini bu güzel ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek teşekkür belgesi verdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu