Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Şehit Furkan Demir Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Şehit Furkan Demir Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul müdürü Fatma Göker'den okul hakkında bilgi aldı.

Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin dersine misafir olan İl Müdürü, eğitim ve sınav süreçleri hakkında öğrencilerle sohbet etti. Okulun birimlerinde de incelemelerde bulunan Yazıcı, öğretmenler odasını da ziyaret etti. Öğretmenlerin taleplerini, görüş ve önerilerini alan İl Müdürü, Bakanlık tarafından uygulamaya konulan ”Dilimizin Zenginlikleri Projesi” ile ilimiz genelinde  uygulanan ”Ekrandan Kitaba Geç”, ”Kitaplara Göz Değsin” ve diğer projeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Öğrenci ve velilere yönelik eğitimlerin verilmesi, tiyatro ekibi, müzik grubu görsel sanatları grubu faaliyetleri kurulması yanında sportif faaliyetlere de ağırlık verilmesi talimatını verdi. Bu sayede her öğrencinin baskın yetenekleri doğrultusunda mutlaka bir faaliyet içerisinde olmasının duygusal ve akademik başarısına olumlu katkılar sağlayacağını ifade etti. Hep birlikte şehitlerimize minnet borcunu ödemenin gerekliliğini vurgulayarak bunun için çok çalışmamız gerektiğini ifade eden İl Müdürü, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek minnet ve şükranlarımı iletiyorum, dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu