Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Ziraat Odası Başkanlarından İyi Parti ve CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Ziraat Odası Başkanlarından İyi Parti ve CHP’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya ve Başkan Vekili Ahmet Yurdusev, Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ve Başkan Vekili Vehbi Zengin, Derinkuyu Ziraat Odası Başkanı Yavuz Şen, Avanos Ziraat Odası Başkanı Mehmet Uçar, Hacıbektaş Ziraat Odası Başkanı Bora Aksaray, Gülşehir Ziraat Odası Başkanı Ahmet Tuzocak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İyi Parti il başkanlığına atanan Ali İhsan Parlatan Başkan ve yönetim kuruluna, CHP Parti İl Başkanlığını kazanan Av.Bülent Yumuş Başkan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dilediler.

Odalardan yapılan açıklama şu şekilde;

“Ziyarette İyi Parti Genel Merkez Şehircilik Politikaları ve Afet Yönetimi Başkan Yardımcısı Rasim Arı ve Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Bilgin kendi parti binalarında ayrı ayrı ziyaret ettik, kendileri heyetimizi hoşlayarak genel gündem hakkında bilgiler verdiler.

Ziyarette çiftçilerimizin, vatandaşlarımızın sorunları konuşuldu. 2024 yılındaki beklentilerimizi ilettik. İyi Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve CHP Parti İl Başkanı Av.Bülent Yumuş gerek il çapında gerekse TBMM’de sesimiz olacaklarını ifade etti.

İyi Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve CHP Parti İl Başkanı Av.Bülent Yumuş’a yönetim kurulu üyelerine yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.” Denildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu