Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

CHP Nevşehir heyeti Özgür Özel ile görüştü

CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, il yönetimi ve ilçe başkanın yer aldığı Nevşehir heyeti, Ankara’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, il yönetimi ve ilçe başkanın yer aldığı Nevşehir heyeti, Ankara’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Yumuş, “Sayın Genel Başkanımıza yeni görevinde başarılar dileyerek, Nevşehir’imiz ile ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Dün olduğu gibi bundan sonra da aydınlık bir Türkiye için mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz. Kararlıyız, umutluyuz ve heyecanlıyız. CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde önce yerel seçimlerde sonra genel seçimlerde partimizi iktidara hep birlikte taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş’ta; “CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i CHP Nevşehir heyeti olarak ziyaret edip, Nevşehir ve Avanos’umuz ile ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirdik. CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde önce yerel seçimlerde sonra genel seçimlerde partimizi iktidara hep birlikte taşıyamaya söz veriyoruz.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu