Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Dijital tasarım ve girişimcilik kulübünden kariyer günü

Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dijital Tasarım ve Girişimcilik Kulübü, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğrencileri için bir kariyer günü düzenledi.

Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dijital Tasarım ve Girişimcilik Kulübü, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğrencileri için bir kariyer günü düzenledi. Gün kapsamında ilk olarak, öğrencilerle birlikte çorba içildi, daha sonra Nevşehir Sanayisinde faaliyet gösteren, ayrıca bu yıl 9. sınıf öğrencilerinin atölyede kullanacakları iş önlüklerine sponsor olan baş usta Faruk Ergün ile söyleşi gerçekleştirildi.

Kulüp danışman öğretmeni ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Şefi Okan Ekinci, Faruk Ergün usta hakkında kıs bir bilgi verdi. Daha sonra öğrencilerle söyleşiye başlayan Faruk Ergün “öncelikle Meslek Lisesinde okumanın iş hayatında nasıl bir fark oluşturacağı konusunda öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardı. Bunun yanında otomotiv sektöründe yeni gelişen iş alanları konusunda da öngörülerini anlatan Faruk Ergün, öğrencilerin sorularına cevap verdi ve söyleşi karşılıklı teşekkür konuşmasından sonra bitirildi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu