Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

AK Parti ile MHP Nevşehir’de ittifak yapmayacak

AK Parti ve MHP, 31 Mart seçimlerinde Büyükşehir olmayan 51 ilin Nevşehir de dahil 22’sinde her parti kendi adayını gösterecek, 29 ilde işbirliği yapılacak.

AK Parti ve MHP, 31 Mart 2024 seçimleri için aday belirleme komisyon toplantıları sonucunda yerel seçimlerde AK Parti ve MHP 59 ilde işbirliği yapmaya karar verdi.

NEVŞEHİR İTTİFAK DIŞI

Alınan karar doğrultusunda; Büyükşehir statüsünde olmayan 51 ilin 22’sinde her iki parti ayrı ayrı kendi adayları ile seçime katılması, geri kalan 29 ilde işbirliği yapılması kararlaştırıldı. Alınan kararda Nevşehir’de ittifak olmayıp, AK Parti ve MHP kendi adaylarını destekleyecek… Diğer bir değişle 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde AK Parti ve MHP Nevşehir’de seçimlere ayrı girecekler.

Şimdi gözler AK Parti ve MHP’de…

Yaklaşan yerel seçimler öncesi 31 Mart’ta bağımsız girecek iki partide adayların kim olacağı merak konusu oldu. AK Parti’de mevcut Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile mevcut İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP’de ise İl Başkanı Adnan Doğu ile Tarkan Güney’in aday olmaya yakın olan isimler olarak gösteriliyor.

Daha önce adaylıkları açıklanan CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilgin ve İYİ Parti adayı Rasim Arı ile seçimlere girecekler.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu