Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

“Ekrandan Kitaba Geç” Projesinde Öğrencilerden Anlamlı Hediye

"Ekrandan Kitaba Geç" projesi kapsamında Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu öğrencileri anne ve babalarına kitap hediye ettiler.

Bakanlık tarafından başlatılan #dilimizinzenginlikleri projesinin hedefleri doğrultusunda İl MüdürlüğüNce hazırlanan “Maarif 50” projemizin alt projesi olan ve İlimiz genelinde tüm okullarımızda hayata geçirilen “Ekrandan Kitaba Geç” projesi kapsamında Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu öğrencileri anne ve babalarına kitap hediye ettiler. Program; İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Eğitim Müfettişleri Başkanımız Hayrettin Tükel, İl MEM Müdür Yardımcımız Murat Saltık, Şube Müdürlerimiz ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı; aileler ve çocukların daha kaliteli, ekrandan uzak bir yaşam kurabilmesi, teknoloji bağımlılığın önüne geçilebilmesi, aileler ve öğrencilerimizin uygulama ortamlarını zenginleştirerek aralarındaki bağı güçlendirmek için yapılan çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

İl Müdürü bu kapsamda gerçekleştirilen programın vizyon paylaşımı açısından oldukça önemli olduğunu belirterek programa destek olan Nevşehirimizin güzide eğitim camiasına, saygıdeğer Nevşehir halkımıza, projeleri yürüten mesai arkadaşlarımıza, programın hazırlanmasında emeği geçen ve katılım sağlayan okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilere ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu