Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ’lü hayvansever öğrenciler ATBİN’de

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hayvanları Koruma ve Yaşatma Kulübü (Hay-Kor) üyesi öğrenciler NEVÜ Atçılık - Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezini (ATBİN) ziyaret etti.

NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüplerinden Hay-Kor, merkez kampüste bulunan NEVÜ ATBİN’e gezi düzenledi.

Ziyarete, Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi ve Hay-Kor Kulübü Akademik Danışmanı Nilüfer Küçükdeveci ve Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. ve Hay-Kor Kulübü Yardımcı Danışmanı Başak Öztürk ile kulüp üyeleri katıldı.

Ziyaret sırasında ATBİN Veteriner Hekimi Hasan Hüseyin Altuntaş, araştırma merkezinde bulunan atlar ve eğitimli köpekler hakkında Hay-Kor üyelerine bilgi verdi.

Atların ve köpeklerin cinsleri, özellikleri ve onlara nasıl yaklaşılması gerektiğiyle ilgili ziyaretçilere bilgi veren Altuntaş, ardından araştırma merkezinin bölümlerini tanıttı.

Veteriner Hekim Hasan Hüseyin Altuntaş, kulüp üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret hayvanların eğitim alanlarının ve çevre mekanların gezilmesi ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu