Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Başkan Aktürk 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, gazetecilerin yatırım ve faaliyetlerin daha etkin ve daha hızlı gerçekleştirilmesine katkı sunduklarını söyledi. Başkan Aktürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Aktürk mesajında, “Gazetecilik mesleği, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

Basın mensuplarımız, verdikleri emeklerle, bölgemizin tanıtımına sağladıkları katkı ile birlikte, yatırım ve faaliyetlerin daha etkin ve daha hızlı gerçekleştirilmesine de vesile olmaktadırlar. Tüm basın çalışanlarımıza özverili katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyor, şehrimize, ülkemize ve milletimize katkılarının aynı duyarlılıkla devam etmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor,  ebediyete irtihal eden değerli gazetecilerimizi rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum.” ifadelerine yer verdi. 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu