Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

21 okul etiket almaya hak kazandı

eTwinning Türkiye faaliyetleri, Bakanlığımız adına YEĞİTEK Genel Müdürümüz Sayın Mustafa CANLI uhdesinde Ulusal Destek Servisi tarafından YEĞİTEK Genel Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülmektedir.

Avrupa’da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla ülkemiz, 22 Şubat 2009 tarihinde eTwinning faaliyetinin bir üyesi haline gelmiştir. eTwinning Türkiye faaliyetleri, Bakanlığımız adına YEĞİTEK Genel Müdürümüz Sayın Mustafa CANLI uhdesinde Ulusal Destek Servisi tarafından YEĞİTEK Genel Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülmektedir.

eTwinning Okulu Etiketi, eTwinning’in okul politikalarına, okuldaki etkinliklere ve mesleki gelişim çalışmalarına entegre edilmesini teşvik eden ve bu konuda başarılı okulların görünürlüğünü artırmayı amaçlayan bir uygulamadır. eTwinning Okulu Etiketi,  belirli kriterleri taşıyan ve bunu belgelendiren okulların değerlendirmesi sonunda verilen ve okul düzeyinde geçerli olan bir etikettir. Bu kapsamda, öğretmenlerin okuldaki eğitim öğretim süreçlerini zenginleştirmek amacıyla güçlü yönlerini birleştirmeleri, okuldaki öğretmenlerle iş birliği yapmaları ve diğer okullara örnek olmaları amaçlanmaktadır. Bu etiketin geçerliliği iki yıl olup geçerli olduğu süre boyunca eTwinning platformundaki okul sayfasında (https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning) bu etiketi gösteren bir rozet bulunur.

2023-2024 dönemi için eTwinning Okulu Etiketine başvuru koşullarını sağlayan 7.554 okuldan 3.541’i başvuru yapmış ve 2.908’i başarıyla süreci tamamlamıştır. Bu kapsamda 2023-2024 Öğretim Yılında  ilimizden 47 okul eTwinning Okulu Etiketi başvurusunda bulunmuş olup 21okulumuz eTwinning Okulu etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerini zenginleştiren, okulunu hem Avrupa’da hem de Türkiye’de marka haline getiren, dönüştüren, yenilikçi, ilimizin ve okulunun adını uluslararası platformlarda duyuran değerli idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize bu başarı, emek ve gayretlerinden ötürü teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz. eTwinning okulu olmaya hak kazanan okullarımız:

  1. 20 Temmuz İlkokulu Nevşehir Merkez
  2. 23 Nisan Ortaokulu Nevşehir Merkez
  3. Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu Nevşehir Acıgöl
  4. Acıgöl Atatürk İlkokulu Nevşehir Acıgöl
  5. Alacaşar Şehit Cebrail Aksöz İlkokulu Nevşehir Merkez
  6. Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu Nevşehir Avanos
  7. Derinkuyu Cumhuriyet İlkokulu Nevşehir Derinkuyu
  8. Göreme Ortaokulu Nevşehir Göreme
  9. H. Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu Nevşehir Merkez
  10. Hacı Asım Atabilen İlkokulu Nevşehir Merkez
  11. Hacı Makbule Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu Nevşehir Merkez
  12. Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi Nevşehir Merkez
  13. İstiklal Ortaokulu Nevşehir Merkez
  14. Mehmet Diker Ortaokulu Nevşehir Ürgüp
  15. Mihriban Emin Günel Ortaokulu Nevşehir Merkez
  16. Nevşehir Anadolu Lisesi Nevşehir Merkez
  17. Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Nevşehir Merkez
  18. Nevşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Nevşehir Merkez
  19. Ürgüp Atatürk Ortaokulu Nevşehir Ürgüp
  20. Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu Nevşehir Merkez
  21. Yazıhüyük Gazi İlkokulu Nevşehir Derinkuyu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu