Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Hemşehri dayanışmasını her geçen yıl artırıyorlar

Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Birol Terlemez ve Yargıtay üyesi Salim Çevik tarafından yıllardır düzenli şekilde programlanan yemek programlarından birini daha tamamladılar.

Ankara Gölbaşı Hakim evinde, yargı mensupları, bürokratlar ve iş dünyasından isimlerin katılımıyla bir yemek programı düzenledi.

Katılımcılar; Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider,  Adalet Bakan Yardımcısı  Akın Gürlek,  Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Çalışkan, Tümgeneral Cengiz Yıldız, NEVBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin ve Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, Faf Vana Sanayi yönetim kurulu başkanı Faruk Akpınar, Ali Serdaroğlu, Mira Temsilcilik Enerji Danışmanlık Ltd.Şti Genel Müdürü Emel Büken Töreli, AVS Savunma Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ.’nin ve Sıralı Kebap İşletmesinin sahibi Orhan Ertürk, Tesan iletişim Aş. sahibi Bekir Erdoğan, Yargıtay üyesi Beytullah Metin, Prof. Dr. Hasan İşgüzar, Prof. Dr. Mehmet Ali Zengin, Dr. Öğretim Üyesi İbrahim İrdem, Sağlık Bakanlığı Başmüfettişi Atılay Ergüven, Milli Savunma Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Dişli, Cumhuriyet Savcısı Alp Giray YAPAR,  16. Hukuk Dairesi Başkanı Hüseyin Erol, Sayıştay Başkanlığı Destek birimi Başkanı Nurşen Kesici ve Genç Nevşehirliler Derneği yönetiminden Av. Merve Elif Ekinci, İç İşleri Bakanlığı İngilizce Mütercimi Yasin Yorgancı  ile birlikte 26. dönem ve 27. dönem Hakim ve Savcı adayları katıldı.

Değerli hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleşen bu önemli programda Nevşehirlilerin birlik ve beraberliği adına güzel konuşmalar gerçekleştirildi. Ankara’da ve İstanbul’da bu tür faaliyetleri defalarca tekrarlayarak hemşehri dayanışmasını arttıran Genç Nevşehirliler Derneği ve Nevbiad örnek gösterildi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu