Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeResmi İlan

Kapadokya Havalimanı 2024 Yatırım programında!

Nevşehir Kapadokya Havalimanı Terminal binası ve Mütemmim tesisleri yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2024 yılı yatırım programına girdi.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı Terminal binası ve Mütemmim tesisleri yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2024 yılı yatırım programına gir

“Kapadokya Havalimanı Terminal binası şehrimize hayırlı olsun.”

Konuya ilişkin AK Parti Nevşehir Milletvekilelri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan yaptıkları ortak açıklamalarında; “Nevşehir Kapadokya Havalimanı Terminal binası ve Mütemmim tesisleri yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın 2024 yılı yatırım programına girmiştir. 50 bin metrekaresi altyapı 10 bin metrekaresi üstyapı olmak üzere toplamda 60 bin metrekarelik yatırım tamamlandığında havalimanımız yeni imkanlara sahip olacak. Bu süreçte bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tasyyip Erdoğan‘a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ‘na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dediler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu