Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Kapadokya’da EMİTT 2024 toplantısı yapıldı

Kapadokya Alan Başkanlığı'nda 6-9 Şubat 2024'te tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan EMİTT fuarı öncesi hazırlık toplantısı düzenlendi.

Kapadokya Alan Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen 27. EMITT Fuarı Genel Değerlendirme ve İstişare Toplantısına katılım sağlayan Belediyelere ve değerli katılımcılara teşekkür ederiz.

Her yıl İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar merkezinde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) için Kapadokya bölgesinde hazırlıklar başladı.

Kapadokya Alan Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kapadokya Alan Başkan Yardımcısı Yunus Başar, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, NTSO Başkan Vekili Habil Uluer, KAPHİB Müdürü Levent Ak ile Belediyelerinden temsilciler katıldı.

Toplantıda fuarda kullanılacak olan stant tasarımları ile tanıtım amaçlı götürülecek malzemelere kadar birçok konu ele alındı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu