Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSpor

İl Müdürü Özdemir antrenörlerle bir araya geldi

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, EYS antrenörleri ile bir araya gelerek 2023 yılını değerlendirdi.

Müdür Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda, Eğitim Yönetim Sistemi (EYS) kapsamında görev yapan antrenör ile bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantının gündem maddesi 2023 yılının genel değerlendirmesi ve 2024 yılının genel planlanması oldu.

Toplantıda Bakanlığın “Yüzme Bilmeyen Kalmasın, Sportif Yetenek Taraması, İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları” projelerinin yanı sıra kamu kurumları ile yapılan ortak projeler antrenörlerin branşlarıyla ilgili çalışma programları, sportif faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri, federasyon faaliyetleri gibi konular ele alındı.

“NEVŞEHİR’İ SPORDA MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ “

Özdemir, Nevşehir’de sporu canlandırmak adına tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirtti.

Nevşehir’de sporun canlanması ve sporun tabana yayılması için çalışmalarına mesai saati gözetmeden devam ettiğini aktaran Özdemir, “Başarı bir ekip işidir. Bizlerde bunun farkında olarak bünyemizde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte il müdürlüğü olarak ilimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Burada sporun tabana yayılmasında en büyük görevlerden bir tanesi antrenörlerimize düşüyor. Antrenörlerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda durum değerlendirmesi yaparak daha iyi nasıl hizmet verebiliriz? Daha çok gencimizi nasıl kazanabiliriz? Sporda başarı çıtasını nasıl yükseltebiliriz gibi konuları ele alarak kendimize yol haritası çiziyoruz. Nevşehir’i sporda marka şehir yapmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” diye konuştu.

Toplantı, Nevşehir sporunun her branşta zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesinin ardından sona erdi.

Toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Fatma Nihan Adıyaman, Antrenör Mustafa Uğurlu ve EYS kapsamında görev yapan antrenörler katıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu