Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Doğu: “Ne Yapıyorsak Gençlerimiz İçin”

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Adnan Doğu son günlerde öğrencilere yönelik peş peşe duyurduğu projeler sonrası gençlerde hayranlık uyandırdı.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere çok sıkı hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, süreci çok iyi değerlendiriyor. Esnaf ziyaretleri ile sürece başlayan Doğu, şehir ve vatandaşlar için çok önemli projelerini peş peşe duyurdu.

Özellikle öğrencilere yönelik ulaşım projeleri büyük ilgi uyandırdı. Bu projelerin açıklanmasının hemen ardından ise öğrencilerde Adnan Doğu’ya karşı ciddi bir hayranlık oluştu.

“NE YAPIYORSAK GENÇLERİMİZ İÇİN”

Bu anlamada üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Doğu, gençlere “Bugünümüz, yarınımız, heyecanımız, gençlerimiz…” diyerek hitap etmesi de aynı bir ilgi uyandırdı.

Doğu burada gençlere “Ülkemizi ileriye götürecek olan gençliğe, her türlü destek ve güvenceyi sunmak, onların en iyi şekilde yetişmesine katkı sağlamak, en büyük önceliklerimizden biri olacaktır. Ne yapıyorsak, ne yapacaksak siz gençlerimiz için.” Dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu