Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Aktürk’ten veda

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk sosyal medya hesabından veda konuşması yaptı. Aktürk bu süreçte yanında olan herkese teşekkür etti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimi için AK Parti Genel Merkezi tarafından Ürgüp Belediye Başkanlığına aday olarak eski Başkan Fahri Yıldız aday gösterildi. Fahri Yıldızın aday gösterilmesi üzerine mevcut Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ise sosyal medya hesabından bu zamana kadar yanında olan herkese veda edip teşekkürlerini iletti.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı paylaşımda: ”31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimi için AK Parti Genel Merkezimiz tarafından ilçemizde partimizin adayı olarak Sn.Fahri Yıldız gösterilmiştir.

Türkiye Yüzyılı idealini gerçekleştirmek için yola çıkan, başta ilçemiz olmak üzere il, ilçe ve belde bütün belediye başkanı adaylarımıza başarılar diliyor; şehrimize, ülkemize ve partimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Bu süreç boyunca ilgi ve desteklerini esirgemeyen il başkanımıza, milletvekillerimize, bütün kademelerimize, Belediye meclis üyelerimize, vefakâr belediye personelime, özellikle de desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hizmet etmekten onur ve şeref duyduğum kadirşinas Ürgüplü hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu