Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Fahri Yıldız, Ürgüp’te evi yanan aileyi ziyaret etti

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ve Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, Ürgüp'te çıkan yangın sonrası evi kullanılamaz hale gelen Özer ailesini ziyaret etti

Ürgüp’te bir yandan seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, diğer taraftan da ilçede yaşanan toplumsal olaylarla yakından ilgileniyor. Vatandaşların acı tatlı günlerinde yanında olan Yıldız, gün içerisinde AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ile birlikte çıkan yangın sonrası evi kullanılamaz hale gelen Kemal Özer ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangında zarar gören ve birçok eşyanın tahrip olduğu evde incelemelerde bulunan Başkan adayı Fahri Yıldız, ailenin istek ve taleplerini de dinledi. Yaşanan tabloya çok üzüldüğünü vurgulayan Yıldız, bu olayda en büyük tesellilerinin can kaybının olmaması olduğunu söyledi.

Aileye her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirten Yıldız, “Milletvekillerimiz, Kaymakamlığımız ve Ürgüp Belediyemiz başta olmak üzere ailemizin  yanınızdayız. Allah korumuş ki can kaybı yok. Maddi zararlar tabi ki bir şekilde çözülür. Tekrar geçmiş olsun. Bize ne görev düşüyorsa elimizden geleni yapacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu