Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

“Liselerde bilim uygulamaları programı”

Liselerde Bilim Uygulamaları Programı" kapsamında seminer, bilgi şöleni, forum vb. türlerde fen bilimleri, matematik ve teknoloji ile sosyal bilimler alanlarına yönelik bilimsel toplantılar gerçekleştirilmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce yürütülen “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı” kapsamında seminer, bilgi şöleni, forum vb. türlerde fen bilimleri, matematik ve teknoloji ile sosyal bilimler alanlarına yönelik bilimsel toplantılar gerçekleştirilmektedir. İlimiz Nevşehir Anadolu Lisesi’nde öğretmenlerin yönetiminde öğrencilerin sunumlarıyla akıcı, ilgi çekici ve bilgilendirici bir program gerçekleştirildi. Gerçekleşen programda kültürel miraslarımız konusunda olup dünyanın en iyi turizm köylerinden biri olan “Mustafapaşa köyü” üzerinde duruldu. Mustafapaşa ve mübadele hakkında yazılan kitaplar ve çekilen belgeselleri eklemeyi de ihmal etmediler. Gerek tanıtım videoları gerekse halk oyunları videoları ile sunuma başka bir boyut kazandırarak izleyicileri sahneye kilitlediler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu