Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

“MEDAŞ’ı teknoloji şirketi yaptık”

MEDAŞ 2023 yılı faaliyetleri konulu basın toplantısı gerçekleştirdi.

MEDAŞ’ın 2023 yılı faaliyetlerinin anlatıldığı basın toplantısına, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Iğnak Koçak ve yöneticiler katıldı.

Genel Müdür Uçmazbaş, sunum öncesinde yaptığı konuşmasında  “Bölgemizdeki yaklaşık 4 milyon vatandaşımızın hayatını doğrudan etkileyen bir iş yapıyoruz.” dedi.

Sahadaki arıza bakım, endeks okumacıdan, Genel Müdürlükteki mühendis veya yöneticilere kadar en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirten Uçmazbaş, “Ben öncelikle çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Onların sayesinde hem genel memnuniyet anketinde hem de muhtarlar anketinde 2023 yılında 21 dağıtım şirketi arasında açık ara birinci olduk. Bu bizim için çok değerli. Çalışma şevkimizi arttırıyor. İnşallah buralardan aldığımız güçle işimizin kalitesini daha da artıracağız. Özelleştirme sonrası koyduğumuz hedeflerden biri de şirketimizi teknoloji şirketi yapmaktı. Burada da epey bir mesafe kaydettiğimizi söyleyebilirim. Bunun elbette bir sonu yok ama neredeyse tüm süreçlerimizi dijitalleştirdiğimiz bir noktaya geldik.  2023 yılındaki yaklaşık 4,2 milyarlık yatırımın önemli bir kısmını dijitalleşmek için kullandık. Akıllı şebeke sistemleri, uzaktan izleme ve yönetim teknolojileri ile her geçen gün işimizi daha da dijitalleştiriyoruz.” diye konuştu.

“ÖNCELİKLİ HEDEF 4 MİLYON TÜKETİCİYE SÜREKLİ ENERJİ TEMİN ETMEK”

Amaçlarının, tüketicilere kesintisiz ve sürekli enerji temin etmek olduğunu aktaran Uçmazbaş, “Bu doğrultuda, arıza sayısını en aza indirerek vatandaşlarımızın güvenliği ve konforu için çalışıyoruz. Sürdürülebilir bir enerji sağlama çabamızı destekleyen teknolojik yenilikler ve sürekli eğitimlerle, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya kararlıyız.” İfadelerine yer verdi.

“ARIZA SAYISI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DÜŞTÜ”

Son 5 yılda müşteri başına kesinti süresinde yüzde 40’lık ve kesinti adedinde yüzde 45’lik bir düşüş olduğunu belirten Uçmazbaş, “bu düşüşte, yatırımların ve bakım çalışmalarının önemini vurguladı. Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak bu başarıyı elde ettiklerini söyleyen Uçmazbaş, SCADA sistemine yapılan yatırımlar sayesinde enerji kesintilerini anında tespit edip arızaları kısa sürede giderdiklerini belirtiyor.” şeklinde konuştu.

“GELİŞEN YENİ TEKNOLOJİLERE DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Uçmazbaş konuşmasına şöyle devam etti, “Bu yıl ilki düzenlenen “ETAP-1 Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programı” ile sürdürülebilir ve kaliteli enerji tedarikinin arttırılması için inovatif projeler ve ürünler geliştiren firmaları dahil ettiğimiz programda söz konusu firmaların organizasyonel ve finansal anlamda güçlenmeleri için danışmanlık, mentorluk görüşmeleri ve toplu eğitimler ile gelişimlerine katkı sağlayarak 1., 2. ve 3. olan projeler için sırasıyla 500 bin TL, 300 bin TL ve 200 bin TL olarak belirlenen ödüllerini verdik.”

“ÇAĞRILARIN YÜZDE 96’SINA 20 SANİYENİN ALTINDA CEVAP VERİYORUZ”

“Yıllık 1,5 milyon çağrıdan yüzde 96’sına 20 saniyenin altında cevap veriyoruz. Bunun yanında sorunun istenildiği gibi çözülüp çözülmediğiyle ilgili de şikayet sahibini arayarak geri bildirim alıyoruz. Önemli konuları ise işletme yöneticilerimize aktarıyor ve konuyla birebir ilgilenmelerini sağlıyoruz.”

EĞİTİM- SOSYAL SORUMLULUK

“İdari, teknik ve kişisel gelişim konularında yılda ortalama 170 bin saat eğitim verdiklerini dile getiriyor. Ayrıca, elektrik dağıtım hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyorlar. Doğal yaşamın korunması ve çevre duyarlılığı konusunda da aktif rol alarak, sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarını sürdürüyorlar.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu