Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Nevşehir’e Geldi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Nevşehir Valiliği'ni ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,  bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e geldi. Bakan Yumaklı programı kapsamında Valilik ziyareti gerçekleştirdi.

Valilik binası önünde Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı; Nevşehir Valisi Ali Fidan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Bir dizi program ve ziyaret için bugün ilimizi teşrif eden Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, Vali Ali Fidan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıp, istişarelerde bulundu.

Makamda gerçekleştirilen ziyarette Vali Ali Fidan, ilimizde tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi sunumunda bulunup, ziyaretlerinden duydukları onuru belirterek şükranlarını arz etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu