Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

AK Parti Göreme Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Göreme Belediye Başkan adayı Mustafa Durmaz, 30 yıldır göreme de turizm kooperatif başkanlığı yapan durmaz kasabasında ak partiden belediye başkan adayı olan durmaz Nevşehir’deki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Gazetecilerle sohbet eden Durmaz, belediye başkanı seçilmesi halinde Göreme beldesinde ortaya koymaya çalışacağı sosyal belediyecilik başta olmak üzere çeşitli alanlarda yapmayı planladığı çalışmalara ilişkin olarak da bilgilendirmelerde bulundu.

Durmaz, Göreme’de konut ihtiyacının oldukça fazla olduğunu belirterek bu kapsamda Göreme beldesinin eski ismi de olan Maccan adı altında, tamamen yöresel mimari tarza uygun yapı çeşitliliğinden oluşan bir mahalle oluşturmanın da ana çalışma alanlarından biri olacağını belirtti. Göreme kasabası birinci derecede sit alan olduğu için konut yapılmıyordu kısmet olurda başkanlığı alırsam ilk işim konut sorununu çözüp maçcan mahallesini hayata geçireceğim diye söyledi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu