Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde, ‘bulaşıcı Hastalıklar’ semineri

Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Seminer Salonunda ‘Bulaşıcı Hastalıklar’ konulu seminer düzenlendi.

Denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması, diğer kurumlarla ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde boş zamanlarının yapılandırılması faaliyetleri kapsamda  29/02/2024 tarihinde Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Seminer Salonunda bulaşıcı hastalıklar konulu seminer düzenlendi.

Seminer Nevşehir  Halk Sağlığı Merkezinde görevli Uzman Dr. Tuncer Gürbüz’ün sunumu, denetimli serbestlik personeli ile yükümlülerin katılımı ile yapıldı.

Seminerde kapalı ortamların havalandırılması, ellerin sık sık sabunla yıkanmasının gerektiği, hijyene çok dikkat edilmesi, bulaşıcı hastalık ya da enfeksiyon hastalıkları, herhangi bir yolla insana geçme özelliğindeki hastalık yapıcı mikropların veya parazitlerin vücuda girmesiyle ortaya çıkan hastalıklar olduğu, bulaşıcı hastalığa yakalanan kişilerin iyileşme çabalarının yanı sıra hastalığın yayılmasını önlemek için de dikkatli hareket edilmesi gerektiği, pandemi döneminde olduğu gibi Covid hastalığından korunma yolları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Seminere katılanların sorularının cevaplandırılmasının ardından seminer sona erdi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu